Fantastiska hantverk av ekplank

Publicerad 9 juli 2021

Vi blir så glada när vi får foton från våra kunder. Tack Louie på Nordisk Trä och Metalldesign i Bålsta, Sthlm för att du visar oss ditt fantastiska hantverk.

Och tack bloggare Idis Martensson för att du designat bordet och beställt det av Loui som sen gav oss förtroendet av leverera ekplank.

Tänk vilken härlig värld vi lever i ändå, den må vara upp och ner men vi gör business as usual och levererar med glädje ek och annat ädelträ till alla er fantastiska hantverkare, hemmasnickrare, konstnärer, designers, arkitekter, möbelsnickare, båtbyggare … VI FIXAR DETTA TILLSAMMANS 💗✌🏻med respekt och omtanke om varandra och alla vi har nära oss så vänder vi världen rätt igen. Och visst börjar det kännas bättre redan nu? Världen öppnar upp. Solen skiner, det är sommar, oändligt många svenskar är redan vaccinerade och vi kan resa ut i världen igen. Resa i all ära – det viktigaste är att vi kan kramas och vara nära de vi älskar.

Vi säljer många olika sorters ädelträ i alla tänkbara längder och bredder, exempelvis oak, eik, mahogny, fura, ask, alm. Vårt virke lämpar sej utmärkt till allt från inredning till båtbyggeri.

Vi sågar allt vårt virke på eget sågverk, planken sågas med liveedge som passar utmärkt till liveedgefurniture, rivertable men det lämpar sej precis lika väl till kök, finsnickeri, trappor inredningssnickeri, snekkeri – hör av er med ett mejl så snackar vi mer.

Du kanske vill läsa

Ek Europeisk

Ek Europeisk

Mars är sannerligen en lurig månad, ena dagen sitter vi allihop i skjortärmarna och lutar oss mot söderväggen där det...

Amerikansk Lönn

Amerikansk Lönn

Amerikansk Lönn Amerikansk Lönn heter "Acer Saccharum" på latin, men går under namnet Lönn när vi pratar om den till...

Amerikansk Valnöt

Amerikansk Valnöt

Amerikansk Valnöt Amerikansk Valnöt heter "Juglans Nigra" på latin, men går vanligtvis under handelsnamnet American...