AB Werner Abrahamsson Trävaruaffär

ett familjeföretag i trävarubranschen på Orust strax norr om Göteborg

Vi importerar, sågar och torkar många olika träslag, framförallt ek och mahogny, men också många andra sorters ädelträ. Vi fokuserar mest på massivträ. Vi är en traditionell underleverantör till båtbyggerier i Skandinavien men säljer också mycket massiv trä till snickerier av olika slag på samma marknad. Tack vare att vi har en egen såg kan vi ta fram brädor, plank och bjälkar i specialdimensioner och långa längder.

Vi har ett stort massivträ lager av bl. a ek, mahogny, teak, oregon pine, sitka spruce, ask, alm, lind, lönn, valnöt, lärk, azobé, iroko. Vi jobbar med personliga kontakter med våra kunder via telefon, mejl och med besök.

Vi reser mycket runt i Sverige och övriga norden och besöker dig gärna.

Om det är träslag, dimensioner eller kvalitéer som vi för närvarande inte har på lager har vi tack vare vår egen såg och ett stort globalt kontaktnät ofta möjlighet att erbjuda det våra kunder önskar. Vi tar gärna fram offerter till ditt specifika projekt.

Vi har goda kontakter med flera olika transportörer och förmedlar och ombesörjer gärna transporter till både Göteborg, Stockholm Kiruna och Oslo.. Det går även bra för kunden att hämta virket i samband med köp.

Har du vägarna förbi så kontakta oss gärna och kom och besök! Vi visar gärna mer av vad vi kan erbjuda.