Skeppsbyggnadsvirke

Publicerad 29 november 2021

Vi har traditionellt sett jobbat allra mest med virke till båtbyggeri, skutor, skepp, träbåtar och båtinredning och fortsätter med glädje att såga skeppsvirke i långa längder och specialdimensioner till nybyggnationer och reparationer av svenska och nordiska träskutor.

Vi är tacksamma över det goda samarbete vi har med många båtbyggare och träbåtsvarv och vi värnar om de goda relationer vi byggt upp under flera generationer. 

Vi är också glada och tacksamma över att välkomna nya kunder som ägnar sej åt det värdefulla arbetet; att bevara, förvalta och föra traditionen kring att bygga och renovera träbåtar in i framtiden . Vi välkomnar naturligtvis alla andra kunder också – välkommen till oss du som jobbar som finsnickare, inredare, möbelsnickare, arkitekt och andra trähantverk. Är du en privatperson som gillar att snickra? Vi säljer gärna till dej, hos oss är du välkommen att välja ut de godbitar som passar dej.

.

.

Vi säljer allt från några plank till de som önskar byta ut enstaka delar av båten – till allt virke som behövs till nybyggnation av en träbåt så som spant, köl, bordläggning, aktertimmer, däck, roder, mastämne och annat massivt ädelträ. Vi har alla tänkbara dimensioner på lager och sätter en ära i att se till att alla finner just den planka de önskar .

.

Med vänliga hälsningar

ABWA

Du kanske vill läsa

Bohuslänsk Ek

Bohuslänsk Ek

 Bohuslänsk Ek. Februari och snö, frostigt vackert men ruskigt halt på vägarna - livet rullar på som vanligt hos...

Vi köper dina stockar

Vi köper träd på rot och redan fällda stockar Kanske har du hamnat här på vår hemsida efter att ha googlat - du kanske...

Vinkällare

Vi tror och hoppas att ni vet att ingen  förfrågan är för stor och ingen är för liten. vi värderar alla mejl, DM...